måndag 29 december 2014

Dag 8-9

Dag 8

Alla behövde en lugn dag idag och lite sovmorgon. Sam och Ina tog en fotopromenad längs Camps Bay. Sedan fick vi mysa lite på lyxhotellet bredvid vårt. Därefter tog vi oss till vågorna och stranden. Grymt kul och grymt kallt i vattnet. Vilka vågor!!!

Efter lunch tog vi oss till Table
Mountain, men precis när vi kom fram stängde dem pga av för hårda vindar.

Vi beslöt oss för att det skulle bli mer bad och tog och skippade staden. Efter både pool och strand för Benjamin och Josefin tog vi oss ut plock åt en riktigt god middag!!

Dag 9

Tidig morgon för att ta oss upp till toppen av Taffelberget. Kaos med parkering, men lyckligtvis hade vi redan köpt biljetter och slapp köa i flera timmar. En fantastisk utsikt mötte oss på toppen av berget. Vi gick en kort tur och sedan åkte vi linbanan ner igen.

Efter utcheckning från hotellet åkte vi direkt ner på stan. Lite fika och promenad sedan begav vi oss av till vackra Stellenbosch. Vägen ut kantades av flera kilometer med kåkstadsbebyggelse och vi tänkte på alla de intryck vi fått från kåkstadsrundturen dagarna förut.

Framme i mysiga Stellenbosch blev det, efter incheckning, en lunch på stan. Lite pool hanns med innan vi tog en kort vinprovningstur.
Imorgon blir det mer av den varan.

På kvällen avnjöt vi en trevlig middag i stan.

Location:Neethling Street,Stellenbosch,Sydafrika

Inga kommentarer: